Камери відеоспостереження допомогли розшукати викрадача транспорту

05.10.2018

До Охтирського відділу поліції звернулась 18-річна місцева жителька з повідомленням про зникнення свого мопеда. Дівчина розповіла, що залишила його без нагляду в одному з дворів багатоповерхівки, а коли через певний час повернулась, виявила відсутність скутера.

«Зловмисника допомогли розшукати камери відеоспостереження, що знаходились на території майданчику, де був викрадений мототранспорт, – коментує Руслан Кладько, начальник Охтирського відділу поліції. – Протягом доби знайшли мопед та самого викрадача – 28-річного місцевого, який зізнався у скоєному. Чоловік розповів правоохоронцям, що через брак грошей вирішив скоїти крадіжку скутера, який планував продати, а виручені гроші витратити на власні потреби».

Наразі транспортний засіб вилучено та після проведення необхідних слідчих дій буде повернутий власниці. За фактом незаконного заволодіння транспортним засобом у відношенні зловмисника відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.289 Кримінального Кодексу України. Санкція статті передбачає від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: