Автівка збила велосипедиста

08.10.2018

6 жовтня об 11:00 на автомобільній дорозі по вул. Київській в смт Вороніж Шосткинського району 59-річний чоловік за кермом автомобіля ВАЗ 21043 скоїв наїзд на велосипедиста, який рухався в попутному напрямку та раптово почав перетинати проїжджу частину зліва направо.

У результаті 80-річний велосипедист отримав численні травми голови й тіла. Потерпілого госпіталізовано в хірургічне відділення Шосткинської ЦРЛ. Автомобіль поміщено на штрафмайданчик. У рамках відкритого кримінального провадження за ч. 1 ст. 286 «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» Кримінального кодексу України призначено низку експертиз, за результатами яких буде остаточно встановлено причини та обставини події, повідомили у відділі комунікації ГУНП в Сумській області.

За даними поліції, станом на 7 жовтня на території Сумської області з початку року сталося 230 ДТП, в яких 25 осіб загинули та 240 постраждали (у минулому році на цю ж дату- 259 ДТП із 41 загиблими та 263 потерпілими).

Джерело: rama.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: