У підвалі поліцейським погрожували ножем

08.10.2018

Повідомлення про підозрілі звуки у підвальному приміщенні одного з будинків в поліцію надійшли близької третьої години ночі від місцевих жителів Шостки. Для перевірки інформації за вказаною адресою виїхали співробітники групи реагування патрульної поліції та виявили трьох молодиків, що намагались скоїти крадіжку.

«Правоохоронці, які прибули на виклик, одразу помітили відчинені двері до підвального приміщення, – розповідає Валерій Строків, начальник Шосткинського відділу поліції. – А коли зайшли всередину, побачили трьох чоловіків, які збирались виносити крадені речі на вулицю. Однак на вимоги поліцейських зловмисники не відреагували, а натомість ще й почали погрожувати ножем. Та завдяки професійним діям працівників групи реагування патрульної поліції їх одразу затримали та разом з речовими доказами доставили до відділу поліції”.

Зловмисниками виявились раніше судимі місцеві мешканці, двом з яких 29, ще одному 30 років, які зірвали замки на 10 індивідуальних підвальних приміщеннях та намагались викрасти чотири велосипеди, рибальське знаряддя і вироби з металу.

Наразі з затриманими працюють слідчі. В поліції за даним фактом відкрили кримінальне провадження за ознаками ч.3 ст.185 “Крадіжка” Кримінального кодексу України. За скоєне всім трьом загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: