У Сумах затримали дачного грабіжника

08.10.2018

Подія мала місце на вулиці Білопільський шлях.

На лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив, що він спільно ще одним охоронцем переслідують невідомого, який може бути причетним до крадіжок із садівничого товариства.

Інспектори оперативно прибули за адресою, про яку йшлося в повідомленні. Там вони виявили охоронців та 26-річного сумчанина.

Зі слів охоронців з’ясувалося, що під час огляду товариства вони помітили двох підозрілих громадян. Один із них ніс ящик із металоломом, а інший три пилки по дереву. Коли охоронці попрохали їх зупинитися, то незнайомці кинулися втікати. Працівники товариства на велосипедах поїхали за ними. Під час переслідування вони викликали поліцію та згодом наздогнали втікача з пилками. Він поводився агресивно, чинив опір, і, як наслідок пилкою, пошкодив колеса на велосипеді. Лише після приїзду патрульних громадянин заспокоївся.

У втікачі охоронці впізнали правопорушника, який раніше був помічений у крадіжках із садового товариства. За наявними базами інспектори встановили, що чоловік не вперше вчиняє такі правопорушення, до того ж він мав проблеми з незаконним обігом наркотичних речовин. Цього разу він мав ознаки наркотичного сп’яніння.

Інспектори доставили його до медичного закладу, де він пройшов огляд на стан сп’яніння, після чого передали слідчо-оперативній групі Сумського відділку поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: