У Сумах влаштували вікенд для закоханих

08.10.2018

Трьом парам-переможцям конкурсу «Weekend у Сумах для закоханих сердець» Агенція промоції «Суми» влаштувала романтичні вихідні.

Аби стати учасниками романтичних вихідних, парам необхідно було розповісти свою історію кохання. І чим більше цікавих моментів згадувалось у цих розповідях, тим більше в учасників було шансів на перемогу.

Переможцями стали Людмила та Юрій з Конотопа, які у шлюбі вже 26 років; Тетяна та Ігор з Ромен, які разом вже 15 років; Артем і Діана з Кременчука, котрі разом дещо більше року.

Для подружжя із Конотопа вікенд у Сумах прийшовся якраз на День народження чоловіка, а для пари з Ромен збігся в часі з 11-ю річницею спільного життя.

Агенція промоції «Суми» організувала Для закоханих цікаву розважальну програму. Учасники вікенду побували на екскурсії історичним центром міста, відвідати майстер-клас з малювання олійними фарбами, переглянути виставу «Сім’я Кайдашів» в обласному академічному театрі ім. Щепкіна. Вечір завершився романтичною вечерею. Наступного дня на пар-переможців чекав квест Сумами та флористичний майстер-клас.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: