Усі сумські школи та садочки будуть із теплом

09.10.2018

Проблеми з новими теплоелектропунктами, які були встановлені в цьому році в десяти школах і дитсадках Сум, нарешті вирішені – обладнання готове до роботи. Про це повідомила начальник управління освіти міськради Антоніна Данильченко на апаратній нараді в мерії 8 жовтня.

Нагадаємо: йдеться про сучасне енергозберігаюче обладнання – індивідуальні електротеплопункти (ІЕТП) з погодинним і погодозалежним регулюванням, які дозволяють істотно скоротити споживання теплової енергії вдень (до 10%), а вночі – виробляти теплову енергію за рахунок невикористовуваних електричних потужностей і з її допомогою підігрівати теплоносій, щоб зменшити споживання від централізованого опалення.

Два тижні тому заступник директора ТОВ «Сумитеплоенерго» Надія Покутня повідомила, що у всіх десятьох закладах, де була проведена реконструкція системи теплопостачання з установкою нових ІЕТП, виникли серйозні технічні зауваження, у деяких роботи проведені з відхиленнями від проекту. Через це теплова інспекція не підписувала акти готовності до пуску теплоносія в цих закладах. Однак, як розповіла Антоніна Данильченко, протягом минулого тижня спільними зусиллями тепловиків, управління освіти і керівництва шкіл та дитсадків всі проблеми з новим обладнанням були усунені, і на сьогодні акти готовності вже підписані, нові ІЕТП опломбовані і готові до запуску тепла.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: