Екс-головлікар психлікарні Неофітна продовжує судитися за поновлення на посаді

10.10.2018

У справі про поновлення на посаді Лілії Неофітної вдруге викликатимуть на допит свідка. Йдеться про голову профільної комісії з питань законності обласної ради Валерія Толбатова. Запропонувала це представник сторони відповідача – Оксана Мезенцева: «Це не тільки одне засідання, на якому розглядалось питання звільнення 22 лютого, але й ось попередні засідання: Калініченко там була відсутня, Клименко, Нагорний. Тому я б хотіла, щоб голова комісії свідчив у судовому засіданні з приводу того, як складаються протоколи, і як це фіксується».

Суддя Алла Клименко клопотання задовольнила. Розгляд справи продовжать 19-го грудня.

«Вже закінчилися всі свідки, мало бути обговорення, дебати. Вони вважають, що треба повернутися до допиту їхнього свідка, повторно, хоча минулого разу , коли він давав свідчення, він багато не пам’ятав,були неточності. Але – на розсуд суду», – прокоментувала екс-головна лікарка психлікарні Лілія Неофітна.

Звільнили Лілію Неофітну депутати 24 лютого 2017 року. Причина – вона не перевезла пацієнтів до іншого закладу у зв’язку з холодом у палатах у січні того року. Температура повітря тоді була близько 13-ти градусів через порив тепломережі. У сімох пацієнтів виявили пневмонію, одна жінка померла. З листопада минулого року триває також розгляд кримінальної справи стосовно Лілії Неофітної. Прокуратура підозрює її в катуванні пацієнтів і залишенні їх у небезпеці. Слухають справу в Охтирському місцевому суді.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: