Молодика піймали на аферах із “євробляхами”

11.10.2018

До чергової частини Глухівського відділу поліції з заявами про шахрайство звернулись одразу двоє місцевих жителів 28 та 31 років. Чоловіки розповіли, що на одному з сайтів оголошень з продажу автомобілів європейської реєстрації, знайшли вигідну пропозицію. Коли зв’язались з так званим продавцем, домовились про придбання товару. Єдиною умовою була сплата передоплати, перерахувавши яку, зв’язок із чоловіком втрачався. І якщо один надіслав на рахунок афериста 1350 гривень, інший втратив 2800 гривень.

«Поліцейські розпочали комплекс оперативних заходів, спрямованих на викриття зловмисника, – коментує Олександр Войтенко, начальник Глухівського відділу поліції. – Вирахувавши ймовірного продавця, стало зрозуміло – це «справа рук» однієї людини. Аферистом виявився 22-річний житель Шостки, який зізнався у скоєному. В поліції довели причетність чоловіка до двох таких афер, в результаті чого йому вдалось збагатитись на чотири тисячі гривень. Та окрім шахрайств, з’ясувалося, що він «промишляв» ще й крадіжками, що наразі перевіряється».

У відношенні чоловіка в поліції відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст.190 Кримінального кодексу України (шахрайство).

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: