Добровольчий рух – вияв українського духу

13.10.2018

12 жовтня в СумДПУ відбулася презентація документального фільму «Як ми стали добровольцями», на яку завітав громадський діяч, історик, засновник полку «Азов», народний депутат України, лідер Національного корпусу Андрій Білецький.

Кінострічка пронесла крізь роки дух і силу справжніх українських героїв. А контакт режисера фільму і головних героїв з аудиторією показав, що ми самі творимо історію та своїм прикладом можемо впливати на події в нашій країні. На презентацію прибули режисери, герої фільму, волонтери та добровольці.

«Добровольчий рух – вияв українського духу, вольового, з характером за свою націю. У 2014 добровольці та волонтери просякли цим значну частину суспільства, вони надихнули Україну на боротьбу. – зазначив Андрій Білецький – Ми не повинні починати ставитися до добровольчого руху як до минувшини. Ми маємо не здаватися та нести цей дух віданності своєї країни далі. Добровольчий дух скоро просякне всю Україну, і тоді на неї чекає велике майбутнє.» – запевняє лідер Національного корпусу.

Андрій Білецький подарував педагогічному університету книжку «Добробати» з найкращими побажаннями та власним підписом. Окрім цього вручив почесний орден-відзнаку «Кров за Україну» солдату Анатолію Горбенку з позивним «Бугор».

Також наприкінці заходу почесними відзнаками нагородили волонтерів, що допомагали добровольцям.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: