Екс-мер Семеніхін розповів, хто його викрав з Майдану

14.10.2018

Відсторонений мер Конотопа, «свободівець» Артем Семеніхін заявив, що його затримувала поліція. Про це він розповів у коментарі Громадському радіо.

«Затримували. Зараз відпустили. Після того, як туди приїхали народні депутати зі Свободи і активісти з Майдану, мене відпустили», – заявив Семеніхін.

Екс-мер Конотопа додав, що йому не пояснили причин затримання. «Це було фактично викрадення. Це жлобське, бандитське викрадення людини. Я йшов собі Хрещатиком, мене оточили без пояснення причини, не представляючись, заламали і повезли в райвідділок», – розповів Артем Семеніхін. За його словами, він провів у відділку близько 2 годин.

Речниця поліції Шевченківського району Анна Зубрєва заявила: «Поки що такої інформації в нас немає… Взагалі немає з цього приводу інформації, що когось затримували».

Речниця поліції Києва Оксана Блищик повідомила, що на YouTube-сторінці відомства невдовзі з’явиться інформація з цього приводу.

Глава поліції Києва Андрій Крищенко заявив, що поліція доставила до відділку трьох осіб, а зараз – уже відпустила. «Кілька громадських організацій проводили свої акції на Майдані. Керівник однієї з них намагався встановити намети. Поліція цьому завадила, тому що там проводилися заходи, присвячені Дню захисника Вітчизни. Не було заявок на їх проведення. Три особи було доставлено до районного управління поліції. З ними проведені профілактичні бесіди. Наразі їх уже відпущено», – повідомив посадовець.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: