Що стало із собакою, якого розстріляли в Сумах?

14.10.2018

Про стан собаки, якого 8 жовтня, у районі заводу “Керамейя”, невідомий чоловік розстріляв із дробовика, повідомили на фб-сторінці Сумського товариства захисту тварин.

“Всем привет от Бубенчика, в которого недавно стреляли. Сейчас он находится в центре передержки СОЗЖ. Он понемногу осваивается. Вчера ему обновили апартаменты, покрасили будку, в которой он живёт. Село Гавкуны разрастается. Приезжайте проведывать парня. Он вас ждёт”, – написали зоозахисники.

Поки врятований собака одужує, у Фейсбуці сумчани обурюються бездіяльністю комунального підприємства “Центр догляду за тваринами”, результатів роботи якого за 2 роки ніхто жодного разу не бачив.

“26 жовтня 2016 р. Сумською міською радою було утворено комунальне підприємство “Центр догляду за тваринами” СМР, чи відбулись зміни в вирішенні питань безпритульних тварин по м. Суми ??? (вже 2018 р.). Ситуація зовсім не змінилася, як бігали безпритульні тварини по місту, так вони і бігають досі, до речі 26 жовтня 2018 р. буде рівно 2 роки, як працює комунальне підприємство, яке було утворене рішенням Сумської міської ради, тобто голосуванням обраних депутатів.

За цей період (2016-2018) змінився вже другий найнятий директор комунального підприємства, а яка була проведена робота директором за даний період, невідомо, бо звітів в електроному вигляді як не було, так і не має досі. Які запити про з’ясування діяльності комунального підприємства, власниками якого є територіальна громада??? Це має назву: “СОВОК ЩЕ ЖИВИЙ”.

Найнятий директор комунального підприємства підпорядковується уповноваженому органу, який в свою чергу підпорядкований заступнику міського голови, а той вже самому міському голові. А депутатський корпус, тобто депутати, згідно своїх повноважень зобов’язані здійснювати контроль, а не бігати і щось там розповідати, виключно під камеру.

Нещодавно відбувся трагічний випадок: розстріл собаки (район Керамейя), тільки ЗАВДЯКИ ДІЯМ ВОЛОНТЕРІВ СОБАКА БУЛА ВРЯТОВАНА. Що зробили особи які відповідають за комунальне підприємство “Центр догляду за тваринами” СМР з 26.10.2016 ???

1. Найнятий директор;

2. Уповноважений орган (департамент інфраструктури міста СМР);

3. Заступник міського голови м.Суми, відповідальний за комунальне підприємство “Центр догляду за тваринами” СМР, Журба;

4. Міський голова м.Суми;

5. Депутатський корпус Сумської міської ради”, – пише у Фейсбуці Юрій Дудка.

Нагадаємо, поліція наразі шукає чоловіка, який розстріляв вуличного собаку.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: