У Сумах СБУшник побив патрульного, який піймав його п’яним за кермом

15.10.2018

Сутичка між патрульними і слідчим УСБУ в Сумській області, авто якого зупинили поліцейські, відбулася сьогодні, 15 жовтня, близько 19.00. Про це повідомив один з керівників сумського «Правого сектора» Сергій Супрyн.

За його словами, патрульні, отримавши інформацію про водія з ознаками алкогольного сп’яніння, зупинили авто, в якому, як виявилося, перебував співробітник слідчого управління УСБУ в Сумській області Халимоненко. Між ним і патрульними виникла бійка, в результаті якої сбушник вдарив в око патрульного і зник з місця події. Патрульні намагалися його наздогнати, але той встиг доїхати додому і закрився у своїй квартирі на Кондратьєва, 138. Зараз під квартирою патрульні чекають слідчо-оперативну групу міського відділу поліції.

Прес-секретар управління патрульної поліції в Сумській області Олег Сологуб підтвердив інформацію про травму патрульного. За його словами, авто СБУшника було зупинено на вул. Герасима Кондратьєва в районі пам’ятника афганцям. Водій мав ознаки алкогольного сп’яніння, однак замість проходження огляду, вдарив патрульного.

Як повідомила прес-секретар управління СБУ в Сумській області Олеся Рапута, інформація зараз перевіряється і, якщо буде встановлено, що це дійсно співробітник СБУ, і він причетний до протиправних дій, «буде відповідне реагування згідно із законодавством».

Джерело: http://sumy.today/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: