Депутат міськради відхрестився від сепаратистської діяльності

16.10.2018

Як ми повідомляли, депутат Сумської міської ради Дмитро Хандурін потрапив у розділ “Чистилище” сайту “Миротворець” як особа, “в діях якої присутні ознаки вчинення злочинів проти національної безпеки України”. Сьогодні він спростував цю інформацію.

“За посиланням (яке було опубліковане 31.12.2015) – https://myrotvorets.center/cr…/xandurin-dmitrij-viktorovich/ поширена недостовірна інформація щодо мене. Інформація на сайті «Миротворець» не відповідає дійсності і є повною нісенітницею.

Моїм помічником підготовлене депутатське звернення на голову УСБУ в Сумській області з проханням провести перевірку данної інформації, підтвердити її або спростувати. По поверненню з відрядження підпишу дане звернення і віднесу до приймальні СБУ.

Що стосується самого розміщення:

По-перше, так я дійсно є членом ГО «Сумьська обласна федерація страйкболу», яка створена приблизно у 2008 році, членами ГО є більш 100 мешканців м.Суми, значна кількість з яких приймали участь в АТО, є діючими військовими, або служать в лавах правоохоронних органів України, нажаль серед членів ГО є і загиблі Герої які поховані на Алєї Слави в м.Суми.

Мені здається, що хтось з «добрих людей» для того щоб поставити галочку перед керівництвом вніс дану не правдиву, не перевірену інформацію на сайт «Миротворец» стосовно мене, тому що в кінці 2015 року я став депутатом Сумської міської ради і хтось злив інформацію, що я є членом даного ГО.

По-друге десь з 2001 року не проживаю і не прописаний за адресою вказаною на сайті, що раз підтверджую не перевіренність інформації.

Все вищевикладене можна дуже просто перевірити”, – написав депутат.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: