Поліція розповіла курйозний випадок

16.10.2018

Курйозний випадок стався у Шостці – жадібність злодія привела його просто в руки працівників поліції.

У поліцію з заявою про крадіжку звернувся 62-річний мешканець Шостки. Чоловік пояснив, що невідомий через отвір в стіні проник до його гаражу та викрав звідти новенький велосипед. На місце скоєного злочину виїхала слідчо-оперативна група поліції. 

«Під час огляду обікраденого приміщення правоохоронці, що прибули у складі слідчо-оперативної групи, знайшли раму від велосипеду, яку не помітив власник, та сторонню людину, котра ховалась… під столом, – розповідає Олексій Борковець, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Шосткинського відділу поліції. – Для з’ясування всіх обставин невідомого «гостя» доправили до відділу поліції».

Затриманим виявився 25-річний житель Шостки, який неодноразово потрапляв у поле зору правоохоронців за скоєння крадіжок. Як з’ясували полісмени, вночі підозрюваний проник до гаражу через погано «залатаний» отвір у стіні. Зняв з новенького велосипеду колеса, сидіння та багажник, після чого подавсь додому. Згодом він пожалкував, що не «прихопив» з собою інших речей, тож удень він повернувся до чужого гаража з метою повторної крадіжки. Саме в цей момент його і виявили правоохоронці. 

Зловмисник уже повернув власнику викрадені речі. Відносно нього в поліції відкрили чергове кримінальне провадження за ознаками ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». За скоєне йому загрожує до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: