26-річний хлопець три роки бореться із пухлиною мозку

16.10.2018

У мешканця села Марчихина Буда Миколи Козлова виявили пухлину головного мозку. На лікування цієї недуги потрібні величезні кошти, яких родина немає

-Три роки тому у мене виявили цю злощасну пухлину, – розповідає Микола. – Я пройшов курс лікування, який мені значно допоміг. Проте в цьому році пухлина знову почала рости і лікарі призначили мені хіміотерапію. Вартість цих медичних препаратів дуже велика. Для прикладу, таблетки для проходження одного курсу коштують близько двадцяти тисяч гривень, а мені потрібно пройти їх щонайменше десять. Звичайно, двісті тисяч гривень ні я, ні моя родина знайти не може. Тож, я вимушений звернутися за допомогою до земляків. Буду вдячній навіть найменшій допомозі.

Микола Козлов додає, що на заклик вже відгукнулись родичі, депутати та небайдужі люди, але зібраних коштів не вистачає навіть на те щоб пройти два з десяти курсів прийому медичних препаратів. Тож, допомога досі необхідна.

Благодійну допомогу можна передати особисто Миколі, або перерахувати на картку ПриватБанку: 4149 4978 7360 7131 (Козлов Микола Леонідович).

Джерело: http://yampil.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: