17.10.2018
Найбільший виробник курячих яєць в Сумській області компанія ТОВ «АВІС-Україна» планує налагодити переробку курячих яєць на яєчний порошок і меланж.
– Плануємо поставити через кілька років таку лінію, тому що це вигідно, і в цьому є багато переваг, – розповів заступник директора компанії Валерій Макаренко. – Такі продукти можна тривалий час зберігати без холодильника (яєчний порошок), вони більш транспортабельні і, разом з цим, високопоживні, мають хорошу розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування та інше.
До того ж, у сухому порошку не розвиваються мікроорганізми, оскільки під час сушки яєчної маси вони гинуть.
Джерело: http://atmagro.ru/
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
22.08.2025 Ситуація на лінії фронту на Сумському напрямку
22.08.2025 Юна легкоатлетка з Ромен стала чемпіонкою України у триборстві
22.08.2025 На Сумському напрямку минулої доби українські воїни відбили чотири атаки загарбників
22.08.2025 Зранку в Сумах буде призупинений один із водозаборів
22.08.2025 На Недригайлівщині попрощалися із захисником Романом Павленком