17.10.2018
Найбільший виробник курячих яєць в Сумській області компанія ТОВ «АВІС-Україна» планує налагодити переробку курячих яєць на яєчний порошок і меланж.
– Плануємо поставити через кілька років таку лінію, тому що це вигідно, і в цьому є багато переваг, – розповів заступник директора компанії Валерій Макаренко. – Такі продукти можна тривалий час зберігати без холодильника (яєчний порошок), вони більш транспортабельні і, разом з цим, високопоживні, мають хорошу розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування та інше.
До того ж, у сухому порошку не розвиваються мікроорганізми, оскільки під час сушки яєчної маси вони гинуть.
Джерело: http://atmagro.ru/
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
10.10.2025 Гендиректор ДТЕК говорить, що блекауту не буде. Кому вірити: йому чи вимкненому світлу в квартирі?
10.10.2025 Сумщина знову у темряві: “Укренерго” запустило СпецГАВ — найжорсткіші відключення світла
10.10.2025 Військовий-тенісист міг потрапити під обстріл під час зустрічі з дітьми у Сумах
10.10.2025 У Конотопі трамваї зупинили повністю, а воду почали подавати по графіку
10.10.2025 Над Україною і Сумщиною – війна в небі: сотні цілей противника знищені