На Сумщині планують виробляти яєчний порошок

17.10.2018

Найбільший виробник курячих яєць в Сумській області компанія ТОВ «АВІС-Україна» планує налагодити переробку курячих яєць на яєчний порошок і меланж.

– Плануємо поставити через кілька років таку лінію, тому що це вигідно, і в цьому є багато переваг, – розповів заступник директора компанії Валерій Макаренко. – Такі продукти можна тривалий час зберігати без холодильника (яєчний порошок), вони більш транспортабельні і, разом з цим, високопоживні, мають хорошу розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування та інше.

До того ж, у сухому порошку не розвиваються мікроорганізми, оскільки під час сушки яєчної маси вони гинуть.

Джерело: http://atmagro.ru/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: