На Сумщині планують виробляти яєчний порошок

17.10.2018

Найбільший виробник курячих яєць в Сумській області компанія ТОВ «АВІС-Україна» планує налагодити переробку курячих яєць на яєчний порошок і меланж.

– Плануємо поставити через кілька років таку лінію, тому що це вигідно, і в цьому є багато переваг, – розповів заступник директора компанії Валерій Макаренко. – Такі продукти можна тривалий час зберігати без холодильника (яєчний порошок), вони більш транспортабельні і, разом з цим, високопоживні, мають хорошу розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування та інше.

До того ж, у сухому порошку не розвиваються мікроорганізми, оскільки під час сушки яєчної маси вони гинуть.

Джерело: http://atmagro.ru/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: