17.10.2018
Найбільший виробник курячих яєць в Сумській області компанія ТОВ «АВІС-Україна» планує налагодити переробку курячих яєць на яєчний порошок і меланж.
– Плануємо поставити через кілька років таку лінію, тому що це вигідно, і в цьому є багато переваг, – розповів заступник директора компанії Валерій Макаренко. – Такі продукти можна тривалий час зберігати без холодильника (яєчний порошок), вони більш транспортабельні і, разом з цим, високопоживні, мають хорошу розчинність, їх зручно використовувати в кондитерській промисловості, на підприємствах громадського харчування та інше.
До того ж, у сухому порошку не розвиваються мікроорганізми, оскільки під час сушки яєчної маси вони гинуть.
Джерело: http://atmagro.ru/
Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua
Інші новини:
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування