З’явилося відео, як знімали чоловіка з даху 9-поверхівки

18.10.2018

Як ми повідомляли, 17 жовтня, близько 8:00, на вулиці Іллінській увагу перехожих привернув чоловік, який сидів на даху балкону 9 поверху. На жодні прохання та вмовляння громадян залізти на дах будинку він не реагував. Очевидці викликали на патрульних поліцейських.

Інспектори вже за декілька хвилин прибули до вказаного будинку й піднялися на дах. Поліцейські почали розмову з чоловіком і той пояснив, що посварився з дружиною, яка забрала в нього ключі та не впускала до квартири. Зрештою, чоловік піднявся на дах будинку, після чого зліз на балкон власної квартири й почав стукати у вікно. Зрозумівши, що піднятися назад на дах самостійно він не зможе, чоловік сів на край та продовжив стукати ногами у вікно. “У громадянина були ознаки сильного алкогольного сп’яніння, а на такій висоті та невеликій площі він у будь-яку хвилину міг впасти на землю”, — розповідають інспектори.

На допомогу прибули рятувальники та ще один екіпаж патрульних. Поліцейські підтримували контакт із чоловіком і разом з рятувальниками допомогли йому піднятися в безпечне місце. Надалі громадянина доставили до лікарні, а після огляду медиками до Сумського відділку поліції.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: