Сумчани просять відремонтувати жахливу дорогу до школи у центрі міста

18.10.2018

На сайті Єдиної системи місцевих петицій з’явилося звернення “Ремонт дворів будинків по вулиці Харківська 18/1, 16, 20. Ремонт шляхів до школи №9”.

“Прошу звернути увагу на жахливий стан прибудинкових територій та проїзжих шляхів за адресами Харківська 18/1, Харківська 16, Харківська 20.

Понищене асфальтове покриття небезпечне для пересування людей і автомобілів. Особливість наших дворів у тому, що через них щодня проходять учні, батьки дітей та вчителі школи №9. Багатьох підвозять на машинах. Отже, рух досить жвавий!

У дощову погоду діти вимушені обходити величезні калюжі на дорогах під дахами й балконами, що є небезпечним.

Стосовно ж дітей, які проживають за цими адресами – то це просто знущання. При всьому бажанні кататися на скейтах, чи велосипедах, чи роликових ковзанах – це практично неможливо.

Посеред двору височіють жахливі металеві гаражі, які замінюють дітям гірки, стирчить арматура і смердить нічим не огороджений майданчик для сміття.

Коротше – прийдіть і помилуйтеся. Це самий центр міста, яким ви керуєте!

Страшно, що усі ті діти, які проходять цими дворами у школу і живуть у них, подумають, що це нормальне середовище для існування”, – пише автор петиції Владислава Бутрим.

Збір підписів триватиме ще 44 дні. Підтримати запит до міської влади можна тут. 

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: