У Ромнах жителі чудять із дорожнім знаком

18.10.2018

У Ромнах знак “В’їзд заборонено” вже вкотре почепили “комунальники” на законне місце, та вже за кілька днів його й сліду не лишилося.

По-народному “цеглу” раніше вішали на стовп, та невідомі знімали знак зі швидкістю звука. Останнього разу вказівник підвісили на тросі на відстані три метри від землі. Там він пробув десять днів. За словами начальника управління ЖКГ Олександра Шевченка, до дикунства вдалися самі ж роменці.

«Таке робиться тільки в нашому місті: зупинки переносять, знаки знімають, – це ж дикунство, – наголосив Олександр Петрович. – Жителі чудять, порушуючи безпеку руху, підставляючи під аварійну ситуацію інших водіїв».

За словами “комунальника”, знак обов’язково має бути розташований в тому місці – такий припис зробила патрульна поліція області, відповідно до нормативів та правил дорожнього руху.

Самі ж роменські водії нарікають: знак у тому місці тільки заплутує. Він, упевнені, не потрібен, адже створює масу незручностей. “Комунальники” ж мають наміри повернути знак на місце. На яку висоту його причеплять цього разу, побачимо.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: