Під Сумами згоріла дача

18.10.2018

17 жовтня о 14:28 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу будинку на території дачного кооперативу в с. Старе Село Сумського району. На гасіння направили відділення чергового караулу 2-ї державної пожежно-рятувальної частини з обласного центру та черговий караул 28-го державного пожежно-рятувального поста смт Низи.

Як було встановлено, вогонь охопив покрівлю житлового будинку. Ускладнювала ситуацію неможливість оперативної організації безперебійної подачі води на гасіння. Оскільки найближчі вододжерела не пристосовані для дозаправки пожежних автомобілів — на річці немає спеціального пірсу, а на водонапірній башті відсутні пристрій для забору води та тверде покриття для під’їзду техніки. Тому автоцистерни довелось направляти на околицю обласного центру до пожежного гідранту, який знаходився в 6 км від місця пожежі.

О 16:25 спільними зусиллями всіх підрозділів вдалось припинити подальше поширення вогню. О 18:08, використавши більше 15 т води, пожежу приборкали. Всього на гасіння було залучено 7 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: