Верхня Сироватка другу добу без газу

18.10.2018

Другу добу залишається без газу село Верхня Сироватка Сумського району. Через те, що невідомі  перекрили засувку на газопроводі високого тиску, який забезпечував газом населений пункт. Наразі без газопостачання лишається 211 будинків.

“З вчорашнього вечора з 17:00 немає газу. Обходимося тим, що груба є у нас. У грубі топимо і готуємо їсти”, – каже Валентина Карпенко, жителька села Верхня Сироватка.

“На данний момент відбуваються аварійно-відновлювальні роботи з відновлювання газопостачання до цього населеного пункту. Виконуються роботи з перекриття запірних пристроїв на дворових вводах абонентів. Також буде виконуватися продувка газопровода, після чого буде здійснюватися пуск до абонентів 01.04 +01.29 до того моменту, поки ми не потрапимо до кожного будинку, газ відновлено не буде. На данний момент здійснено попадання в 186 будинків в 13 будинків немає доступу” – каже Олександр Бошкатов, головний інженер відділення експлуатації ПАТ «СУМИГАЗ».

Як сказав головний інспектор відділу комунікації головного управління Нацполіції Сумщини Володимир Крупецьких – кримінальне провадження не відкрили, через відсутність складу злочину.

Нагадаємо, це не перший випадок, коли через втручання у роботу газової мережі населені пункти лишилися без газопостачання. 21 вересня на газопроводі, що на Баранівці, сталася пожежа, через це 10 сіл і два райони Сум – а саме, Баранівка та Василівка були без газопостачання. Чоловік, який, за словами правоохоронців, втрутився у роботу газогону, загинув.

Читайте також: Джип для голови Верхньої Сироватки все одно придбають. Ремонт дороги обмежиться лише збором підписів

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: