У свій день народження «Інтер» подарує мільйонам глядачів великий святковий концерт

19.10.2018

20 жовтня «Інтер» відзначить своє 22-річчя. До цієї дати телеканал підготував великий святковий концерт «Інтер. Один на всіх. Мільйонам наших глядачів присвячується», який покаже в ефірі в день народження, 20 жовтня, о 20:30.

«Основна ідея концерту відображена в його назві, – каже Ганна Безлюдна, керівник Inter Media Group. – В цей день, 22 роки тому, з’явився «Інтер» – канал, який став зараз вже суспільним явищем, всупереч або завдяки обставинам, які виникли в нашій країні в останні кілька років. Ми дуже точно розуміємо наших глядачів. Ми дуже вдячні людям за їхнє ставлення, за відгуки в соціальних мережах, за їх щиру реакцію після резонансних проектів та великих концертів. Якби не їхня підтримка, цілком можливо, ми не змогли б робити такі великі і круті речі, які робимо. Ми вдячні нашим глядачам, і саме це хочемо сказати нашим концертом».

Вітати телеканал з днем народження будуть Ірина Білик, Таїсія Повалій, Ані Лорак, Loboda, Олег Винник, Віталій Козловський, Міла Нітіч, Alekseev, Наталя Гордієнко, Влад Ситник, Наталя Валевська, Володимир Гришко, Артем Позняк, Вадим Олійник, Іван Березовський, групи «Авіатор», «Брати Карамазови», Open Kids, «Анна-Марія», тріо «Парадиз».

Ведучі святкового вечора – Анастасія Даугуле і Андрій Доманський – будуть говорити про важливі події, які знаходять відображення в ефірі, про відносини з глядачами, про героїв проектів, про талановитих людей, які прославляють нашу країну. Деякі з них перебували під час зйомок концерту в залі для глядачів: легендарні спортсмени Альбіна та Ірина Дерюгіни, Стелла Захарова, Яна Клочкова, Владислав Ващук, академік Петро Толочко. Під час концерту ведучі згадали про гідних і світлих людей, яких з нами вже немає. Один з них – Кузьма Скрябін – талановитий музикант, неординарна особистість і ведучий телеканалу «Інтер», який дав шанс багатьом молодим артистам. Під час святкового концерту на сцену вийдуть учасники проекту «Шанс», а сьогодні – відомі виконавці.

У концерті прозвучать пісні різних років, улюблені мільйонами слухачів. Серед них – музичні твори із знаменитих кінофільмів, пісні, які виконували Муслім Магомаєв, Лев Лещенко, Алла Пугачова. Таїсія Повалій заспіває легендарну «Червону руту». У виконанні Наталії Гордієнко прозвучить «Нас б‘ють, ми літаємо». Група «Анна-Марія» згадає «На трибунах стає тихіше», а Віталій Козловський виконає пісню «Цей світ придуманий не нами».

Не пропустіть великий святковий концерт «Інтер. Один на всіх. Мільйонам наших глядачів присвячується »- в суботу, 20 жовтня, о 20:30 на телеканалі« Інтер »!

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: