Сумський міськводоканал продовжує не пускати контролюючі органи

19.10.2018

Як відомо, після резонансу, викликаного поширеним у мережі відео з плаваючою на поверхні Псла сумнівною субстанцією та опублікованих результатів досліджень Держкоінспекції зі значним перевищенням гранично допустимих норм шкідливих викидів, «Міськводоканал» обвинувачує контролерів у недотриманні процедур та провів виїзний брифінг, де повідомив про результати паралельних досліджень, які начебто надавали ледь не кришталеву чистоту викидів.

За повідомленням Державної екологічної інспекції у Сумській області 11.10.2018 КП «Міськводоканал» Сумської міської ради в будь-який час не допускає спеціалістів відомства до позапланової перевірки відповідно відповідного звернення громадянина.

Як повідомляється на офіційному сайті інспекції, ситуація з недопущеннями до проведення заходів державного нагляду (контролю) виникала протягом останніх 2-х років неодноразово. Керівництвом КП «Міськводоканал» Сумської міської ради державні інспектори з охорони навколишнього природного середовища Сумської області не обґрунтовано не допускаються до перевірок як планових, так і позапланових.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: