У Шостці під час підключення тепла затопило квартири

21.10.2018

20 жовтня у Шостці в результаті пориву внутрішньобудинкових мереж при заповненні теплоносієм постраждали квартири в 8 багатоквартирних будинках. Про це  повідомила в. о. заступника міського голови Ольга Ткаченко.

Шосткинські журналісти побували в двох триповерхових будинках по вул. Січневій: № 2 та № 4, які обслуговує «Броусс-ЖЕК». У квартирі на останньому поверсі будинку № 2 зі стелі не одну годину лилася вода. Господарі – молода сім’я, у якій двоє маленьких дітей, молодшому 5 місяців – тільки влітку зробили ремонт у дитячій і купили нові меблі в зал.

Хто компенсує збитки? «Хороше питання!», – каже директор «Броусс-ЖЕК» Олег Ковальов. Він звинувачує у тому, що сталося, теплоенергетиків. Втім, за внутрішньобудинкові комунікації відповідає ЖКО, як і за підключення будинків до теплопостачання. Олег Ковальов визнає: мережі в будинках зношені і не змінювалися з дня їх побудови.

Також директор «Броусс-ЖЕК» повідомив, що слюсаря, який прийшов на порив, ледь не побили місцеві жителі. «Ледве втік!», – розповідає Олег Ковальов.

Як поінформувала в. о. заступника міського голови Ольга Ткаченко, хто буде нести відповідальність за пориви, вирішить комісія.

Джерело: http://shostka.info

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: