Відеокамери зафіксували, хто вкрав у школяра телефон

22.10.2018

Завдяки оперативним діям працівників Охтирської міської ради і відділу поліції вдалося повернути власнику телефон, який потрапив до рук інших громадян.

Школярі відпочивали в міському парку і залишили телефон біля одного зі спортивних снарядів. За заняттями втратили пильність і покинули спортивний майданчик, забувши про свою річ. Коли схаменулися, то телефона на місці вже не було і, хто ним заволодів – залишалося загадкою.

Неповнолітні прийняли рішення звернутися до міської ради з проханням допомогти повернути особисте майно. Через запис камер відеоспостереження було встановлено осіб, які заволоділи телефоном на спортивному майданчику, роздруковано їх фото та визначено, де вони знаходяться. У результаті пошуку було встановлено, що телефоном заволоділи мешканки с. Високе. Хлопці також змогли долучитися до пошукових робіт разом з співробітниками поліції.

Телефон повернувся до свого власника.

На апаратній нараді міський голова Ігор АЛЄКСЄЄВ зауважив, що робота по розширенню системи відеоспостереженння буде продовжуватися, адже її наявність і обізнаність мешканців про її наявність можуть попередити багато правопорушень.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: