Державне агентство автомобільних доріг України знову відзначило роботу компанії “Сумимостобуд”

22.10.2018

Державне агентство автомобільних доріг України знову відзначило роботу лідера з будівництва та ремонту дорожніх комунікацій ТОВ “Сумимостобуд”. Нагадаємо, минулого тижня на офіційному сайті Агентства розповіли про ремонт траси Київ-Суми-Юнаківка, який виконує компанія.  На ресурсі також з’явилася інформація про роботи, які здійснює  ТОВ “Сумимостобуд” на мостовому переході через річку Ворскла у селі Климентове Охтирського району.

Продовжуються роботи на надзвичайно важливому для інфраструктури Сумщини мостовому переході через р. Ворскла у с. Климентове . Щодня тут здійснюється значний обсяг вантажних та пасажирських перевезень. Враховуючи погіршення технічного стану споруди, пропуск автопоїздів наразі здійснюється тільки в одиночному за умови того, що максимальне допустиме навантаження на вісь не буде перевищувати 10 т.

Реконструкція мостового переходу здійснюється у дві стадіі. На першій – будується міст з габаритом проїзду 6м поруч з існуючою спорудою, на який буде перекинутий автомобільний рух.

Після вводу мосту першої черги буде розібрана конструкція існуючої прогонової будови та влаштування нової.

Після реконструкції мостовий перехід матиме наступні параметри: довжина – 171,65 п.м , ширина проїзної частини збільшиться з 7 м до 9,5 м. Будуть розширені і тротуари по обидві сторони мосту з одного метра до двох.

Наразі влаштовано 8 опор з монолітного залізобетону, мостовими балками перекрито 6 прольотів з 7, передбачених проектом. Проводиться бетонування шкафної стінки на опорi 0 та влаштування армсiтки монолiтної плити на прольотах 0-3. На черзі – роботи з виготовлення металевої прогонової будови та влаштування монолітної залізобетонної плити.

Замовником реконструкції є Служба автомобільних доріг у Сумській області, роботи виконує ТОВ «Сумимостобуд».

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: