Зграя собак напала на компанію друзів

23.10.2018

За останній час скарги глухівчан на напади собак почастішали.

«Сьогодні 22.10.18 по вулиці Інститутська 13 (біля Твінс) на мене і на моїх друзів напала зграя собак … Ми спокійно йшли до подруги додому і вони почали на нас бігти … Гарчати … І кусати … укусив мене за ногу і подругу в районі коліна … Людей на вулиці було багато .. але лише двоє вирішили нам допомогти … Це був двірник і жінка похилого віку … Спасибі їм. Наступні спроби увійти в будинок супроводжувалися агресією з боку собак … Ми не могли увійти в будинок і вирішили піти до друга … Собаки стали нас переслідувати і довго не могли залишити нас у спокої … Ми проти усипляння … Але слід прийняти якісь заходи … Ми були не першими жертвами нападу цих собак !!!! », – описує сьогоднішній випадок у соцмережі постраждала дівчинка.

У кожному мікрорайоні Глухова є своя «територіальна» зграя собак, яка безгосподарно бігає серед перехожих. Особливо побоюються бездомних тварин мами з дітьми і жителі, які виходять в місто вигуляти своїх домашніх вихованців на повідку.

Нагадаємо, один з (вже багатьох) кричущих випадків за участю безпритульних чотирилапих стався в кінці весни цього року. Дворняга покусала п’ятирічну дівчинку, яка гуляла у дворі п’ятиповерхового будинку. Тоді мама дівчинки відправилася в міськвиконком, написала заяву з проханням вжити якісь заходи з проблеми бездомних тварин.

“Мер виявився у відпустці, тому до нього на прийом ми теж не потрапили. Хто повинен нести відповідальність за цей випадок? Цією проблемою влада не займається, обіцяного притулку для бездомних тварин не створили досі”, – обурювалася мама дівчинки Ірина Ніколічева.

Глухівчани підкреслюють, що ні в якому разі не підтримують усипляння собак, але вже який рік безрезультатно чекають обіцяного владою притулку.

Джерело: https://nedelya.info/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
23.04.2024 Борці з Сумщини виграли чемпіонат України з панкратіону
23.04.2024 За добу п’ятьох жителів Сумщини ошукали, обіцяючи міжнародну грошову допомогу
23.04.2024 У Сумах п’яний водій мікроавтобуса кружляв у дворі і спричинив ДТП
23.04.2024 У Краснопіллі вогнеборці ліквідували загоряння в житловому секторі
23.04.2024 У Софії Київській презентували видання про Конотоп XVIII століття
23.04.2024 Нардеп Тетяна Скрипка працює над відкриттям Центру життєстійкості в Сумах

Коментарі: