Обвинувачений у справі про вибух будинку з’явився у суд п’яним

23.10.2018

22 жовтня у Зарічному районному суді мали слухати свідка у справі щодо вибуху будинку на проспекті Лушпи. На початку засідання прокурор Борис Рекуненко клопотав про виклик представників поліції і обстеження обвинуваченого на предмет алкогольного сп’яніння, а в разі підтвердження його припущення – про складення адмінматеріалів про неповагу до суду.

«Суд ухвалив задовольнити клопотання прокурора. Викличте наряд поліції, хай займаються особою. І в подальшому вирішити питання про складення протоколу про неповагу до суду», – вирішив суддя Микола Шершак.

За словами прес-секретаря Зарічного районного суду Наталі Сидоренко, обвинувачений після завершення засідання залишив приміщення суду, не зустрівшись зі старшим судовим розпорядником. Розгляд справи стосовно вибуху продовжать 26-го листопада.

Вибух у дев’ятиповерхівці на проспекті Лушпи, 52 стався 9 січня у квартирі на 1-му поверсі. Від ударної хвилі у будинку випали шибки до четвертого поверху. За версією прокуратури, чоловік, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, від’єднав трубу газопостачання від газової плити, наповнив квартиру газоповітряною сумішшю і підпалив її. Якщо провину чоловіка доведуть, за умисне пошкодження майна йому загрожує позбавлення волі на строк від 3 до 10 років позбавлення волі.

Джерело: http://tv.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
20.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 57 вибухів
20.04.2024 Жителя Кам’янки судитимуть за виготовлення зброї
20.04.2024 «Сумський заповідник у смартфоні» – у фіналі Національного конкурсу проєктів
20.04.2024 “Велику шкоду нанесло”: мешканці Орлівки розповіли про російську атаку КАБами
20.04.2024 На Глухівщині психоневрологічний інтернат отримав благодійний вантаж від доброчинців
20.04.2024 Тростянець отримає 180 млн грн на реконструкцію очисних споруд

Коментарі: