Матір із донькою живуть практично на смітнику

23.10.2018

У Кролевці голова вуличного комітету Світлана Барильникова, у підпорядкуванні якої знаходиться зокрема вулиця Прорізна, виклала відео будинку, де проживає жінка, яка ймовірно зловживає алкоголем, та її повнолітня донька. Подвір’я будинку і саме житло інакше як смітником не назвеш.

“Двом безпомічним жінкам потрібна адресна допомога, які не можуть з цим впоратися. Вони ”проживають” в жахливому становищі: без газу, води, світла. Хвора мама та донька. ”Житловий” будинок обслуговується ЖЕКом. Шановний мер, пане Бобровицький, шановні народні обранці, депутати, як можна вирішити таку проблемочку? Куди звертатись голові вуличного комітету? На ”Говорить Україна” чи “Один за всіх”????!!!! Страждають потерпілі сусіди, за цим спостерігають діти, жахається вся вулиця. Підскажіть, людонькі добрі, що з цим робити? Мовчати вже досить…”, – написала Світлана у ФБ.

Як розповів т.в.о. начальника управління ЖКГ міськради Андрій Петренко, дане житло є комунальним, яке надавалося свого часу ще матері цієї жінки з донькою. Вони там прописані, проте житло не приватизоване. Договір на обслуговування вони не укладали і ні за що не платять. Сусіди постійно жаліються на них, проте зрушити з місця ситуацію не вдається. Комісійно було обстежено, як використовується комунальне майно, з жінками мали розмову, проте нічого не змінилося. Без бажання самих проживаючих у міської влади немає достатнього впливу на ситуацію.

Відео – за посиланням у Фейсбуці.

Джерело: 05453.com.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: