У Сумах зі школярок роблять панянок

23.10.2018

У Сумському національному аграрному університеті стартував благодійний проект «Школярка – панянка».

Це унікальний навчальний курс, метою якого є формування у молодих дівчат навичок етикету та світської поведінки справжніх сучасних леді. Участь у ньому беруть учениці 6-10 класів шкіл міста Суми. Вони навчаються бути здоровими, красивими та успішними, доглядати за своїм тілом та волоссям, готувати вишукані справи.

Як запевняють організатори, випускниці школи стануть справжніми пані, що вирізняються жіночністю, чудовими стосунками з батьками, вміють будувати відносини в суспільстві та привертати до себе увагу!

«У проект “Школярка-панянка”, від самого початку, було закладено дві ідеї. По-перше, в звичайних школах не завжди достатньо уваги приділяється естетичному вихованню дівчат. Натомість батькам, як правило, просто бракує часу пояснювати подібні моменти. По-друге, цей проект є благодійним. Зібрані кошти учасниці передадуть онкохворим дітям. Таким чином ми хочемо і допомогти діткам, і, водночас, пояснити ученицям, що леді повинна мати добре серце та світлі наміри», – розповіла організатор проекту, директор інформаційно-профорієнтаційного медіацентру Ксенія Блюмська-Данько.

Минулого тижня відбулося чотири заняття на яких майбутні панянки розвивали свої навики красномовства, вміння формувати речення красиво і правильно, самовдосконалювалися,навчалися внутрішньої гармонії та позитивного мислення. На занятті з живопису вони реалізовували прагненнядо побудови ідеального образуіз мінімальними затратами та створювали шедеври своїми руками за допомогою олійних фарб. Учениці відзначають, що майстер-класи є надзвичайно корисними та цікавими. Сама програма кардинально відрізняється від звичайної школи. Заняття проходять в формі дискусії та інтерактивну.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: