У Верхній Сироватці зникли кошти на побудову міні-футбольного поля

23.10.2018

Будівництво міні-футбольного поля зі штучним покриттям згідно умов тендеру та договору підряду із відділом освіти Верхньосироватської ОТГ передбачено до 20 жовтня цього року. Про це свідчать дані сайту ProZorro.

Побудова майданчика передбачена на території місцевої школи. Його зведення за 1,3 мільйона гривень повинна провести фірма «Хом-Сторі», зареєстрована у Верхній Сироватці, по вул. Польовій, 33.

Проектну документацію на побудову майданчика за 55 тисяч гривень сільрада придбала в квітні цього року.

Оплату на будівництво у розмірі майже 700 тисяч гривень Верхньосироватська сільрада провела також ще 24 вересня цього року.

Проте на сьогоднішній день жодних робіт по будівництву навіть не розпочато. Про це добре відомо керівництву сільради, навпроти приміщення якої цей майданчик і повинні були вже побудувати.

Залишається лише питання – куди поділися гроші та чи буде у Верхній Сироватці міні-футбольне поле.

Минулої неділі таке поле відкрито у селі Підопригори на Лебединщині. Раніше Сумська облдержадміністрація повідомляла, що до кінця року на території області з’явиться загалом 10 нових футбольних міні-полів: с. Козацьке, с. Береза, м. Охтирка (3), м. Тростянець, смт. Краснопілля, м. Дружба, м. Кролевець, с. Малий Самбір.

Нагадаємо, мешканці Верхньосироватської ОТГ Сумського району масово невдоволені фактом придбання джипа для голови сільради.  Останню минулого року зі скандалом громадою було зміщено з посади, але люди на минулих виборах її обрали знову.

Попередній автомобіль голови згорів минулого року за таємничих обставин.

Джерело: http://everyday.sumy.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: