Росіяни бояться, що їх можуть розстріляти американськими ракетами із Сум

24.10.2018

На думку екс-депутата Держдуми РФ Сергія Маркова, якого називають людиною президента Росії Володимира Путіна, США, вирішивши вийти з Договору про ліквідацію ракет середньої і меншої дальності (РСМД), нібито готуються до нанесення нищівного удару по Росії.

“Мене дивує занадто заспокійливе ставлення більшості експертів до можливого виходу США з РСМД. І мовляв не вийдуть вони. І нам мовляв все одно, так як Росія ядерний гігант. Але США планують дуже небезпечні дії для Росії. Поставити поруч із кордонами Росії, у Харкові , Чернігові, Сумах сотні ракет “, – заявив він на своїй сторінці у Фейсбуці.

За словами політика, це “дасть можливість буквально розстріляти в упор Москву і ключові економічні та населені регіони Росії”.

“Підлітний час 5 хвилин. Не впевнений, що можна за таких умов можна перехопити всі ракети. Саме встановлення повного політичного контролю США над керівництвом України дає такі військові можливості США. І це змінює стратегічну ситуацію. Для цього і скасовується РСМД”, – упевнений Марков.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
24.04.2024 У Сумах прооперували відразу п’ятьох жінок із однаковою проблемою
24.04.2024 На базі сумської школи №27 збираються побудувати укриття на 1000 осіб
24.04.2024 У Сумах рятувальники ліквідували загоряння балкону

Коментарі: