На Сумщині перекинувся бензовоз

24.10.2018

23 жовтня о 12:33 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на трасі Київ-Суми поблизу с. Комишанка Недригайлівського району. За попередніми даними, бензовоз МАЗ з причепом-цистерною заповнені дизельним пальним з’їхав у кювет та перекинувся. На місце виклику направили відділення чергових караулів 16-ї, 18-ї державних пожежно-рятувальних частин із смт. Недригайлів та м. Лебедин.

Як з’ясувалось, внаслідок ДТП постраждав водій, якого бригада екстреної медичної допомоги доправила до лікарні. Внаслідок перекидання вантажівки загоряння пального не сталося. Проте існувала загроза виникнення такої ситуації. Тому , в першу чергу, рятувальники зосередились на забезпеченні пожежної безпеки на місці. Також за допомогою шанцевого інструменту та бензопил проводилось розчищення від чагарників і дрібних дерев території проведення аварійно-рятувальних робіт. Це дало змогу встановити бензовози для перекачування пального.

Додатково на місце аварії залучили з м. Ромни відділення Міжрегіонального центру швидкого реагування Державної служби України з надзвичайних ситуацій на тягачі КРАЗ, за допомогою якого  вдалось підняти на колеса причеп та вантажівку.

Разом з рятувальниками на місці працювали наряди поліції, працівники підприємства, якому належить бензовоз. Загалом від Державної служби України з надзвичайних ситуацій було залучено 18 чоловік особового складу та 5 одиниць техніки.

Обставини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовували правоохоронці, повідомляє Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Сумській області.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: