У Ромнах – новий головний фіскальник

24.10.2018

Крісло керівника роменських податківців зайняв Юрій Чеботарьов – колишній голова Конотопської податкової.

Юрій Чеботарьов близько місяця головує в новоствореному управлінні ГУ ДФС у Сумській області. Наразі по всій країні триває процес реорганізації органів державної фіскальної служби, тож міські податкові наразі в стадії ліквідації: їм на зміну приходять управління як відокремлені територіальні підрозділи.

Народився 23 лютого 1982 року в місті Світловодськ Кіровоградської області. Там закінчив місцеву школу. Далі навчався в Кременчуцькому політехнічному технікумі та здобув економічну освіту.

Трудову кар’єру в лавах податківців  розпочав у травні 2007 року в Державній податковій інспекції міста Суми, там працював на різних посадах до лютого 2015-го.

До свого призначення в Ромни, з лютого 2015 по вересень 2018 року, очолював Конотопську об’єднану державну податкову інспекцію ГУ ДФС у Сумській області, яку сьогодні вже реорганізовано.

У вересні 2005 року переїхав до міста Суми, де й мешкає по сьогодні, тож на роботу приїздить до Ромен в понеділок, а на вихідні повертається додому.

За словами Юрія Чеботарьова, останні років два місцеві податкові були позбавлені багатьох функцій та повноважень. Та тепер усі функції повертаються, і роботи стає набагато більше. У його підпорядкуванні працює 30 чоловік.

До складу новоствореного Роменського управління ГУ ДФС у Сумській області також увійшли Роменська ДПІ, Недригайлівська ДПІ та Липоводолинська ДПІ.

Джерело: Новий погляд Роменщини

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: