Прокурор не прийшов на суд про хабар екс-начальника

24.10.2018

Прокурор Прокуратури Київської області вчетверте не з’явився у судове засідання, а відтак Апеляційному суду Сумської області в черговий раз довелося відкласти слухання справи про вимагання та одержання неправомірної вигоди екс-начальником управління Державної пенітенціарної служби України в Сумській області. Про причини неявки прокурора в судове засідання апеляційному суду повідомлення не надходили, а про дату та час розгляду справи сторону обвинувачення було належним чином повідомлено.

Зазначимо, що розгляд справи в суді апеляційної інстанції відбувається за апеляційною скаргою сторони обвинувачення. Прокуратура оскаржує виправдувальний вирок колишньому начальнику пенітенціарної служби в Сумській області, якого було обвинувачено у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ст.368 ч.3 КК України. Правоохоронні органи інкримінують особі п’ять епізодів одержання неправомірної вигоди з використанням службового становища, поєднаному з вимаганням неправомірної вигоди.

Враховуючи норми Кримінального-процесуального закону, які унеможливлюють розгляд справи без участі сторони обвинувачення, апеляційний суд призначив наступне судове слухання на 9 січня 2019 року на 13 год. 00 хв.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: