«П‘яна» сварка закінчилася смертю

25.10.2018

До Охтирського відділу поліції близько дев‘ятої ранку зателефонувала жителька райцентру з повідомленням про те, що, повернувшись додому, знайшла тіло свого співмешканця з явними слідами насильницької смерті.

На виклик відразу ж виїхала направлена слідчо-оперативна група поліції. Прибувши на місце, правоохоронці впевнились – пенсіонера було жорстоко побито. Оглянувши місце, де сталася трагедія, розшуковці дійшли висновку, що зловмисник був добре знайомий загиблому, тож в коло підозрюваних в першу чергу потрапили всі ті, з ким чоловік міг спілкуватися напередодні.

У ході проведення оперативно-розшукових заходів особа зловмисника була встановлена – ним виявився місцевий 54-річний безхатченко, котрий у своєму минулому вже мав судимості за подібні злочини. Його затримали та опитали. Він детально розповів про обставини злочину: разом із 67-річним господарем вони певний час випивали, а потім між ними виникла сварка. Гість ухопив палицю і почав несамовито лупцювати пенсіонера, не звертаючи ані найменшої уваги, куди потрапляють удари: в обличчя, по голові, тулубу та ногам. Як згодом підтвердили експерти, смерть потерпілого чоловіка настала внаслідок множинних переламів ребер та пошкодження легенів, спричинених переламами.

На даний час підозрюваний затриманий і знаходиться під вартою, йому вже повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого). Винному загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від семи до десяти років.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: