У Сумах держслужбовцям суду поставили оцінки за роботу

25.10.2018

Затверджено результати оцінювання результатів службової діяльності державних службовців Зарічного райсуду міста Сум, які займають посади державної служби категорії «В», а саме:

судового розпорядника;

старшого судового розпорядника;

старшого секретаря суду;

секретарів судового засідання;

провідних спеціалістів;

головних спеціалістів (загалом відносно 31 працівника апарату суду).

Таким чином завершився один із етапів оцінювання державних службовців – це подача висновків щодо результатів оцінювання їх службової діяльності (заповнених в частині опису досягнутих результатів у розрізі кожного визначеного завдання та строку його фактичного виконання), звітів про свою службову діяльність (за бажанням) та проведення в.о. керівника апарату суду Ольгою Шаповал з кожним оціночної співбесіди. На думку в.о. керівника апарату суду, даний етап один із самих важливих, оскільки визначається якість виконання держслужбовцем поставлених завдань та по суті підводяться підсумки роботи за рік.

За результатами проведеного оцінювання результатів службової діяльності державних службовців суду, які займають посади державної служби категорії «В», виставлені такі оцінки: вісім – отримали оцінку «відмінно», 23 – отримали оцінку «позитивно», оцінки «негативно» – не отримав жодний державний службовець.

На цьому оцінювання державних службовців не завершено і наступним його етапом буде складання індивідуальних програм підвищення рівня професійної компетентності державного службовця, який займає посаду державної служби категорії «В». А вже в грудні 2018 року будуть формуватися завдання на наступний рік.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: