Не хотів працювати: Серійний крадій заробляв на близьких

25.10.2018

До Путивльського відділення поліції звернулась 60-річна мешканка району. За словами жінки, нещодавно у неї гостював один із знайомих її співмешканця, а коли поїхав, у неї зникли 1200 гривень. 

Поліцейські вирішили перевірити чоловіка, на якого вказала заявниця. Ним виявився 33-річний глухівчанин, якого розшукали у рідному Глухові, у відділку поліції, де він також підозрюється у скоєнні серії майнових крадіжок. 

За словами самого зловмисника, крадіжки скоює через небажання працювати. Тож якщо випадає нагода збагатитись за чужий рахунок, він не випускає такої можливості. Навіть, якщо це стосується близьких та друзів. Тому, коли чоловік дізнався, що дружина його приятеля отримала пенсію, він скористався влучним моментом та обікрав її. За крадені гроші пригощав їх спиртним, купував продукти харчування, а коли гроші скінчилися поїхав додому, де на нього вже чекали правоохоронці.

Наразі зловмисника перевіряють на причетність до скоєння інших майнових злочинів. У відношенні нього слідчі поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального Кодексу України «Крадіжка», яка в подальшому може бути перекваліфікована на більш тяжку частину цієї статі. Йому загрожує покарання від трьох до п’яти років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: