СБУ попереджало Лисенка про зрив опалювального сезону ще влітку

26.10.2018

Виявляється, Сумський міський голова Олександр Лисенко знав про зрив опалювального сезону ще кілька місяців тому.

Сьогодні на сесії Сумської міськради мер Олександр Лисенко і його профільний заступник з питань житлово-комунального господарства Олександр Журба повідомили про те, що для них став сюрпризом той факт, що ПАТ Сумське НВО має заборгованість по газу і перед приватним трейдером, і перед НАК «НАФТОГАЗ». Але у розпорядженні журналістів опинились документи, що спростовують ці заяви міських чиновників.

Виявляється, що Управління СБУ в Сумській області ще 13 серпня офіційно звернулося з листом до Сумського міського голови Олександра Лисенка, в якому повідомило про потенційну загрозу дестабілізації роботи стратегічно важливого підприємства – Котельні північного промвузла (КППВ). Лист підписаний начальником Управління СБУ Сумщини

Більше того, 24 вересня Департамент житлово-комунального господарства Сумської облдержадміністрації попереджав міського голову про те, що ПАТ Сумське НВО має заборгованість за газ.

Окрім цього, 9 жовтня сумських посадовців про загрозу зриву опалювального сезону попереджало і  ПАТ «Сумигаз». У листі сумських газовиків повідомляється, що без ресурсів підтвердженого обсягу природного газу залишаються близько 40 підприємств комунальної теплоенергетики, а серед них і Дирекція котельні північного промвузла (ПАТ Сумське НВО).

Джерело: sumy.today

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: