У Сумській муніципальній галереї відбулися перші реєстрації шлюбів

26.10.2018

Перші три реєстрації шлюбів відбулися сьогодні у Сумській міській галереї (Агенція промоції «Суми»). Красива висока зала, червона доріжка, гості з пишними букетами на білосніжних стільцях – атмосфера вишуканості додає прекрасних моментів незабутньому дійству народження родини.

«Стиль роботи юстиції Сумщини – пошук найкращих варіантів надання послуг, щоб громадянам було зручно й комфортно, – говорить начальник Головного територіального управління юстиції у Сумській області Ірина Свистун. – Одруження – незабутня подія для молодят, їхніх батьків, це старт для нового життя і тому хочеться, щоб це була дійсно красива церемонія у прекрасному місці».

Місто Суми потребує Палацу одружень, про це діалог з міською владою ведеться вже давно. Нині Сумським міським головою Олександром Лисенком прийняте рішення, щоб урочиста церемонія державної реєстрації шлюбів за заявами, поданими до Ковпаківського районного відділу державної реєстрації актів цивільного стану, відбувалася у Сумській міській галереї (Агенція промоції «Суми»). Це комунальне підприємство Сумської міської ради.

Отож сьогодні, 26 жовтня, три пари молодят одружилися саме у залі Сумської міської галереї. Молодята не приховували своєї радості і щиро дякували організаторам за таку нагоду – одружитися в прекрасному іміджевому куточку Сум. Можна вважати, що традицію одружуватися у наповненому творчими енергіями і позитивом місці започатковано.

Ковпаківський районний відділ державної реєстрації актів цивільного стану працює в звичному режимі, всі послуги надаються згідно графіка роботи. А в п’ятницю і суботу молодята мають можливість обрати для урочистої реєстрації шлюбу Сумську муніципальну галерею.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
25.04.2024 Нардеп Михайло Ананченко відзначив роботу команди Президента Зеленського щодо виділення США довгоочікуваної допомоги Україні
25.04.2024 Після тривалої паузи запустився “Сумихімпром”
25.04.2024 Вночі та зранку росіяни обстріляли дві громади Сумщини
25.04.2024 На проспекті Лушпи немає напруги: як слідують тролейбуси
25.04.2024 Верховна Рада планує перейменувати 21 село та одне місто на Сумщині
25.04.2024 Без світла й нетверезий: у Сумах водія відсторонили від керування

Коментарі: