Таємна розмова на сесії міськради: Активіст хотів би заморозити Суми

29.10.2018

Про бажання одного із сумських активістів заморозити місто Суми випадково стало відомо з відеотрансляції сесії Сумської міськради.

Перед початком засідання, коли камери були вже включені і звук писався,  на другій хвилині біля мікрофону відбулася розмова, головним учасником якої, за словами очевидців, був колишній радник міського голови Сум, спеціаліст з енергетичних питань Олександр Бойко. На сесію він прийшов, аби разом із представниками фракції “За Україну” просунути свої проекти з енергоефективності та, відповідно, отримати на них фінансування.

Не знаючи, що камера ввімкнена, Олександр Бойко обговорив зі співрозмовником низку питань “не на камеру”, резюмувавши свою промову словами: “Я б таки заморозив Суми”, очевидно натякаючи, що після цього до нього зверниться влада міста за допомогою і він зможе гарно заробити.

До речі, раніше він уже пропонував місту свої послуги по енергоефективності, але вони буди настільки затратні, що депутати йому відмовили. І от тепер цей активіст отримав підтримку у представників політичної партії “За Україну”, які не цураються називати дебілами усіх хто проти підвищення ціни на газ.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: