У Сумах судять екс-депутата за розбещення неповнолітніх

29.10.2018

На 7 листопада у Ковпаківському райсуді Сум призначений судовий розгляд справи за обвинуваченням екс-депутата Сумської обласної ради Костянтина Борца у розбещенні неповнолітніх.

За даними прес-секретаря прокуратури Сумської області Наталі Науменко, у справі – четверо потерпілих дітей. Як повідомили у суді, розгляд цієї справи відбувається у закритому режимі.

Нагадаємо, Сумською місцевою прокуратурою обвинувальний акт був направлений ще у грудні минулого року.

Досудовим розслідуванням встановлено, що 7 липня 2017 року обвинувачуваний, перебуваючи у дворі багатоповерхового будинку по вул. Ковпака в м. Суми, пропонував малолітнім дітям підійти до його автомобіля, за що обіцяв 100 грн. Зацікавленій такою пропозицією малечі чоловік демонстрував свій оголений статевий орган. Того ж дня збоченець повторив подібні дії з дітлахами по вул. Р.Атаманюка. Потерпілими від таких дій обвинуваченого визнані два хлопчики та дві дівчинки віком від 7 до 10 років.

Крім того, на 5 листопада там же призначений розгляд ще однієї справи у звинуваченні Борца в ухилянні від сплати податків. За даними Наталі Науменко, мова йде про суму у 1,2 млн грн.

Обидві справи розглядатиме суддя Олександр Литовченко.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: