Охтирські сапери повернулися з Донбасу

29.10.2018

На місце своєї постійної дислокації повернулися військовослужбовці інженерного полку, які упродовж шести місяців виконували завдання у районах проведення операції об’єднаних сил на Донбасі.

Виявлення та знешкодження вибухобезпечних предметів, які не розірвались, зачистка від мінних пасток переднього краю та звільнених територій, а також відновлення інфраструктурних об’єктів — такою була щоденна робота військових саперів.

Попри важку працю в бойових умовах, військові постійно удосконалювали свою майстерність, тренуючись на полігонах, адже від професіоналізму сапера залежить не лише його власне життя, а й життя інших військовослужбовців та мирних мешканців.

“Заслуга того, що бойові завдання були виконані успішно, це звісно, заслуга особового складу — дійсно професіоналів своєї справи. Дякую за службу!” — наголосив начальник Охтирського гарнізону, командир військової частини А0563 Денис Дикий.

Військовослужбовців нагородили медалями та відзнаками Міністерства оборони та громадських організацій, а один з підрозділів отримав надувний човен.

Після довгоочікуваного відпочинку у колі рідних військові сапери знову вийдуть на тренувальні полігони, готуючись до нових викликів армійського життя.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:
26.04.2024 За ніч і ранок на Сумщині зафіксовано 41 вибух
26.04.2024 Міністру, якого підозрюють у земельних схемах на пів мільярда на Сумщині, обрали запобіжний захід
26.04.2024 Скільки на Сумщині відновлено квартир і будівель за програмою “єВідновлення”
26.04.2024 Фортепіанний дует із Шостки відзначився на конкурсі “Global Art”
26.04.2024 Конотопські спортсмени стали переможцями чемпіонату України з футболу
26.04.2024 Роменські бійці відзначилися на чемпіонаті України

Коментарі: