Лідер будівництва дорожніх комунікацій “Сумимостобуд” завершив ремонт мосту біля с.Іволжанське

29.10.2018

Компанія “Сумимостобуд”, яка є незмінним лідером будівництва дорожніх комунікацій на Сумщині, завершила ремонт аварійно-небезпечної ділянки національної автомобільної дороги Н-07 Київ-Суми-Юнакiвка (з км 353+750 по км 354+350) біля села Іволжанське.

Зроблено останній етап – встановлення бар’єрної огорожі.  ТОВ «Сумимостобуд» виконало роботи із будівництва тимчасової об’їзної дороги. Після того, як рух був перенаправлений, перейшли до демонтажу старих конструкцій мосту і його ремонту.

Міст отримав новий сучасний конструктив – двохочкову прямокутну трубу 2,5х4 метри, що дозволить безперешкодно пропускати воду під час паводків та уникнути у майбутньому заливання дороги. Для цього під залізобетонний міст вирили котлован, зробили основу та облаштували бетонну подушку під трубу.

По завершенню гідроізоляційних робіт працівники ТОВ “Сумимостобуд” перейшли до укладання дорожнього покриття, яке складалося з п’яти шарів – два – із щебенево-піщаної суміші і три – із асфальтобетону. Таке посилене покриття забезпечує не тільки високу надійність і довговічність конструкції, а й покращене зчеплення коліс автомобіля з дорогою. Враховуючи радіальність дороги, це має не останнє значення для безпеки руху.

Крім стого, було проведено комплексне облаштування узбіч та системи водовідведення із прикромочних лотків та водоскидів.

Усі роботи здійснювалися під постійним контролем спеціалістів Служби автомобільних доріг Сумської області і було високо оцінені Державним агентством автомобільних доріг.

Директор ТОВ “Сумимостобуд” Сергій Голуб на своїй сторінці у Фейсбуці запевнив, що результат їхньої праці неодмінно високо оцінять водії, адже для цього працівники компанії доклали максимум зусиль:

“Ще один проект завершено! Ще на одну роботу ми стали більш досвідченішими, професійнішими і технологічнішими. Ще один об’єкт, який буде радувати і автомобілістів, і нашого Замовника – Службу автомобільних доріг в Сумській області, і, звичайно, нас самих – працівників “СУМИМОСТОБУД”. Приємно усвідомлювати – все зроблено класно і тому отримуєш від того справжню насолоду. Було нелегко, але все вже позаду. Попереду – тільки нова дорога, нова віра і надія на майбутнє!”

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: