У Сумах п’яний водій, тікаючи від патрульних, врізався в дерево

30.10.2018

Подія трапилася 29 жовтня, близько 1-ї години. На вулиці Героїв Сумщини екіпаж патрульних помітив автомобіль ЗАЗ, водій якого рухався з порушенням ПДР. Помітивши позаду себе патрульне авто, керманич легковика почав збільшувати швидкість.

Понад 80 кілометрів на годину рухався він вулицею Псільською, намагаючись відірватися від наздоганяючих поліцейських, які подавали йому вимогу про зупинку. Ймовірніше за все, велика швидкість та, як потім з’ясуєтьс,я стан водія, і стали причиною того, що керманич не встиг звернути з головної дороги, а допустив наїзд на дерево. Після автопригоди він вибіг з авто та кинувся навтьоки. Поліцейські побігли за ним та згодом затримали його. Водієм виявився 23-річний сумчанин. Чоловік не мав водійського посвідчення, страхового поліса, натомість у нього були явні ознаки сп’яніння.

У присутності двох свідків громадянин всіляко уникав можливості пройти огляд на стан сп’яніння, а потім усе ж відмовився це зробити.

Патрульні склали на нього адміністративні матеріали за ст. 126 (керування без відповідних документів) КУпАП, ст. 130 (відмова від проходження огляду на стан сп’яніння, особою, яка керує авто з ознаками сп’яніння) КУпАП, ст. 122–4 (залишення місця ДТП) КУпАП та 124 (вчинення ДТП) КУпАП.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: