У Сумах порив каналізації не можуть ліквідувати тиждень

30.10.2018

Мешканці будинку, що проживають на вулиці Марка Вовчка, 3, скаржаться на аварію в каналізаційній системі будинку, яку не вирішують вже близько тижня.

Жителі бідкаються на бездіяльність обслуговуючої компанії. Вони подали заявку про порив каналізації 24 жовтня. У четвер, 25 жовтня, приїхали працівники ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс» (обслуговуюча організація) і відкачали воду, але в п’ятницю вона знову набігла. На цю ситуацію ЖЕК вже не відреагував.

«Проблема з каналізацією в нас вже три роки. Весь час заливає, а воду просто відкачують. Простіше ж відремонтувати. Майже місяць назад ми писали заяву, що потрібно виставити нахили з трьох стояків звести в один  і замінити діряві труби. Та поки нічого. За що ми платимо? Якщо елементарного не можуть зробити вже три роки. Скільки  це буде продовжуватися і куди вони витрачають наші гроші?», — обурюється житель будинку Валерій.

За словами сумчан, ТОВ «Сумитехнобудсервіс» не відкачують воду через те, що в них зламався єдиний насос.

Вони вже просили вирішити проблему у місцевої влади, але допомоги варто чекати лише коли мешканцями буде зібрано не менше 40% необхідної суми (80 000 гривень). Проте це занадто велика сума для будинку, в якому проживають пенсіонери та сім’ї з дітьми.

Жителі бояться підхопити якусь інфекцію від багатоніжок і всіляких жуків, які бігають квартирами.

Сумчани збирали підписи та зверталися до компанії «Сумитехнобудсервіс», але так і не дізналися дату вирішення проблеми. Директор ТОВ «КК «Сумитехнобудсервіс» Сергій Хрупа відмовився коментувати ситуацію, посилаючись на зайнятість.

Джерело: sts.sumy.ua

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: