Депутат облради полегшив навчальний процес у школі

30.10.2018

Учні та педагоги Охтирської ЗОШ І-ІІІ супенів № 8 отримали нові можливості в оволодінні інформаційно-комунікативними технологіями. Це сталося завдяки інтерактивній дошці, яка була придбана за сприяння і за депутатські кошти представника фракції «Відродження» в обласній раді Анатолія Троня.

На новому обладнанні можна вручну малювати та розпізнавати геометричні фігури, виконувати рукописний текст, управляти об’єктами: клонувати, обертати, робити дзеркальне відображення тощо, використовувати набір електронних математичних інструментів (циркуль, косинець, лінійка, транспортир); тут є функції створення написів і коментарів у різноманітних файлах, відеозапису та вставки на сторінку уроку відео-файлів, інструменти створення і проведення тестування. Дошка виготовлена з матеріалу, що дозволяє використовувати її магнітну та маркерну поверхні.

«Тепер досягнення сучасної комп’ютерної техніки стали ближчими для наших школярів, а робота на уроці – цікавішою та активнішою», — говорять педагоги.

Придбання інтерактивної дошки обійшлося у 35 тисяч гривень.

Нагадаємо, за кошти, виділені на виконання депутатських повноважень Анатолія Троня, вдалося також доукомплектувати кабінет хімії Охтирської ЗОШ I-III ступенів №3 необхідним обладнанням та реактивами на суму 58 тисяч 640 грн.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: