Мер: “Набрид бардак біля універмагу «Київ» з речовим ринком і секонд-хендом”

31.10.2018

На апаратній нараді в Сумській мерії 29 жовтня головний міський архітектор Андрій Кривцов розповів, що в Сумах триває прийом робіт на конкурс з визначення кращої концепції реконструкції Театральної площі.

На це мер Олександр Лисенко попросив архітектуру прискоритися, наскільки це можливо: «Давайте прискорити по наведенню порядку в центрі Сум. Я думаю, всім вже набрид цей старий водоканал на Набережній р. Стрілки, в районі бістро – що там навколо нього і всередині! Бардак біля універмагу «Київ» з речовим ринком і секонд-хендом – теж набридли. Якщо ми не наведемо порядок, підприємці не об’єднаються. Треба дати їм загальний проект, щоб вони з наступного року починали щось робити. У центрі треба облаштувати нормальні торговельні площі, сучасні, безпечні, комфортні. А зараз і людям погано торгувати, і покупцям некомфортно купувати. Є ж приклад Центрального ринку – вони навели повний порядок навколо, та ще й облаштували паркування! Тут теж підприємців треба об’єднати, нехай укладають договір між собою, вкладають кошти і працюють. Є там шматок нашої землі – треба шукати інвестора: або облаштовувати торгові місця, або нехай наша територія буде вільна, під стоянку. Треба все робити швидше ».

Так що в наступному році, цілком можливо, будівництво розгорнеться не тільки на території універмагу «Київ», а й по сусідству – на Набережній.

Джерело: http://www.shans.com.ua/

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: