Оперативники викрили серійного злодія-«домушника»

31.10.2018

До Шосткинського відділу поліції звернулись місцеві жителі з заявами про скоєні з їх нежилих будинків крадіжки. Громадяни скаржились, що невідомі зловмисники проникали до приміщень, пошкодивши дверний замок. Виносили садовий інвентар, металеві деталі системи пічного опалення, велосипед тощо. У всіх випадках правоохоронці зафіксували однакових «почерк» скоєних крадіжок.

«Провівши ряд оперативно-пошукових заходів, наші оперативні співробітники встановили причетність до скоєних крадіжок раніше судимого 45-річного місцевого мешканця, – розповідає Олексій Борковець, тимчасово виконуючий обов’язки начальника Шосткинського відділу поліції. – Його знайшли, опитали, і чоловік зізнався у скоєному».

За словами підозрюваного, викрадені речі він продавав або здавав на металоприймальний пункт, а гроші витрачав на спиртне та продукти харчування.

Наразі відносно чоловіка відкрито кримінальне провадження за ознаками ч. 2 та 3 ст. 185 Кримінльного кодексу України «Крадіжка». Санкція статті передбачає до шести років позбавлення волі.

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: