Перевізники Охтирки підтвердили намір підвищити тариф до 6 грн

31.10.2018

Це вони озвучили на відкритому засіданні у форматі “круглого столу”, що відбулося з метою обговорення проектів рішень виконавчого комітету Охтирської міської ради «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в режимі маршрутного таксі» та «Про встановлення тарифів на перевезення пасажирів на автобусних маршрутах загального користування в звичайному режимі руху».

На жаль, як зазначив заступник міського голови Сергій МАРТИМ’ЯНОВ, до обговорення долучилося не багато представників громадськості, але процедура витримана у законодавчому полі, а отже обговорення відбувається в правовому полі. Проекти рішення про встановлення тарифів доводилися до відома споживачів послуг у відповідності до процедури, визначеної вимогами Закону України «Про засади державної регуляторної політики у сфері господарської діяльності». Зауваження та пропозиції від фізичних та юридичних осіб, їх об’єднань під час оприлюднення проектів регуляторних актів не надходили.

У зв’язку з прийняттям Меморандуму про співпрацю між Охтирською міською радою, Громадською радою та суб’єктами господарювання щодо застосування громадського аудиту у сфері надання послуг розрахунки коригування тарифу по кожному маршруту були перевірені незалежним аудитором. Звіт аудитора підтвердив економічну обґрунтованість розрахункового тарифу окремо по кожному маршруту. Проекти рішень будуть виноситися на розгляд виконавчого комітету.

Джерело: okhtyrka.net

Джерело: Сумські дебати - debaty.sumy.ua

Інші новини:

Коментарі: